Recruitment
vragen

Wat doet Opus.Recruitment precies?

Wij helpen bedrijven bij het vinden van geschikte kandidaten voor openstaande vacatures. Wij fungeren als tussenpersoon tussen werkzoekenden en werkgevers en bieden extra diensten zoals CV-advies, interviewvoorbereiding en carrièrecoaching.

Hoe werkt het aanmeldingsproces?

Aanmelden: Je meldt je bij ons aan via deze link.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van een recruitment agency?

Nee, als kandidaat betaal je geen kosten voor onze diensten. De kosten worden gedragen door de werkgevers die ons inhuren om vacatures te vervullen.

Wat zijn de voordelen in plaats van zelf solliciteren?
  • Toegang tot verborgen vacatures: Veel bedrijven adverteren hun vacatures exclusief via ons.
  • Ondersteuning en advies: Onze intercedenten bieden waardevolle ondersteuning bij het opstellen van je CV, interviewvoorbereiding en carrièreadvies.
  • Sneller proces: Wij kunnen het sollicitatieproces vaak versnellen door hun nauwe banden met werkgevers.
Wat voor soort banen kan ik vinden via Opus.Recruitment?

Wij bemiddelen in verschillende soorten banen, variërend van tijdelijke en parttime functies tot permanente en fulltime posities. We werken in diverse sectoren zoals administratief, HR, techniek, productie en logistiek.

Hoe lang duurt het meestal voordat ik een baan vind via Opus.Recruitment?

De tijd die het kost om een baan te vinden kan variëren, afhankelijk van factoren zoals je ervaring, vaardigheden, de vraag naar jouw profiel en de tijd van het jaar. Sommige kandidaten vinden binnen enkele dagen een baan, terwijl het voor anderen enkele weken of maanden kan duren.