whatabout us?

IMG 8599

Door ‘gewoon te doen’ is OPUS. van een kleine organisatie uitgegroeid naar een groot, mooi lokaal bedrijf.

Ontstaan

Het idee achter OPUS. is in 1999 ontstaan. Abdel verhuurde zichzelf als zzp’er aan verschillende bedrijven zoals boomkwekerijen en zo ontstond OPUS. anno 2008. Door ‘gewoon te doen’ is OPUS. van een kleine organisatie uitgegroeid naar een groot, mooi lokaal bedrijf met zo’n 15 werknemers. Na een aantal verhuizingen zijn we nu gevestigd in Waddinxveen waar we over alles beschikken wat we nodig hebben om werkzoekenden te helpen aan een droombaan en onze klanten aan het perfecte personeel. Hier ondernemen we - na ruim 15 jaar in de uitzend business - nog steeds met en vanuit ons hart.

Onze visie

Onze werknemers zijn voor ons enorm belangrijk en daarom staan ze ook in de spotlights. We willen dat ze zich goed voelen; bij ons en hun werkgevers, maar ook in hun vel. We zijn bewust van de impact die we direct en indirect hebben op hen en hun gezondheid. Maar ook op de maatschappij en het milieu in het algemeen. Daarom gaan we altijd zo verantwoord mogelijk te werk. Investeren in onze mensen - maar ook in onze omgeving – is voor ons heel gewoon. We zorgen dat ze elektrisch naar hun werk kunnen fietsen en organiseren jaarlijks evenementen. Ook sponsoren we de plaatselijke voetbalvereniging en regelen we activiteiten voor de jeugd.

Maatschappelijk betrokken

Naast dat we er alles aan doen om het zo prettig mogelijk te maken voor onze werknemers, helpen we ook graag onze medemens een handje op weg. Zo sponsoren we de voetbalclub ASW in Waddinxveen. We willen ons meer gaan inzetten voor gezondheid in het algemeen, nu we in een maatschappij leven waarin we veel zitten en de jeugd vaak kiest voor hobby’s waarbij vaak niet zoveel beweging komt kijken. We willen daar graag verandering in brengen en doen dat door o.a. plaatselijke sportclubs te sponsoren.

Het team

IMG 8854
Meer info
Chris
de Vries
Operationeel Manager
Angelique
Meer info
Angelique
Sanchit
Commercieel Manager
IMG 8566
Meer info
Michel
Uittenbogaard
Intercedent
IMG 0675 2
Meer info
Narindra
Bhiekhemsing
Intercedent
IMG 8587
Meer info
Monika
Janas
Intercedent
IMG 8582
Meer info
Martyna
Kula
Facilitair Medewerker

Contact us

Bezoekadres
Kanaalstraat 2
2741 HH, Waddinxveen
Fax
+31(0)172 216 334
Volg ons