sponsoring

Spartas

Sparta Rotterdam

Vanaf 2024 zijn wij vol trots toegetreden tot de exclusieve businessclub van voetbalclub Sparta. Geen officiële sponsors, maar wel enthousiaste leden die de passie voor het spel en het zakelijke netwerken omarmen.

Neem plaats op onze business-seats, waar de opwinding van het spel samensmelt met strategische gesprekken en het smeden van nieuwe connecties. Als businessclubleden ervaren we de vreugde van de wedstrijden op een unieke manier, met een vleugje exclusiviteit.

Dit is meer dan alleen lidmaatschap; het is onze manier om de club te ondersteunen en tegelijkertijd te genieten van de voordelen van de businessclub. Van doelpuntgejuich tot onverwachte wendingen, hier worden herinneringen gemaakt en banden gesmeed.

Samen met Sparta gaan we voor een seizoen vol plezier, netwerken en wie weet, misschien een vleugje geluk op het veld!


Afbeelding van Whats App op 2024 01 18 om 16 22 23 fd5fea1d

vv ASW

Bij Opus doen we graag aan sponsoring waar we zelf ook achterstaan.
Zo zijn wij sponsor van enkele sportclubs omdat we weten hoe belangrijk je gezondheid is. Een gezond en vitaal mens telt immers voor twee. Zo zijn wij hoofdsponsor van ASW, De Tennisvereniging in Boskoop en zijn we druk bezig met wat andere plaatselijke sportclubs. Zo kan je ook verwachten dat wij allerlei sportevenementen gaan organiseren en campagnes zullen houden omtrent sport.

ASW logo