Opus says hi

I Stock 1279321306

Wij gaan altijd voor de long run: een duurzame relatie waarin we blijven investeren in jou!

Bij ons ben je geen nummertje. We kennen je bij naam en toenaam, weten wat je drijft en welke voetbalclub je elk weekend naar de overwinning schreeuwt. Of van welke artiest je gaat schuimbekken. Het is ons doel jou thuis te laten voelen en kijken daarbij naar het mens achter de verschijning. Iedereen is welkom en verdient een eerlijke kans. Wij zorgen ervoor dat je je gehoord voelt en genoeg op je gemak om je uit te spreken. Ook als het even niet zo lekker gaat. We denken met je mee over je toekomst en zorgen ervoor dat je uiteindelijk de beste versie van jezelf de wereld in slingert.

We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen

We houden op z’n zachts gezegd niet van valse beloftes. We vertellen jou wat we doen en we doen ook echt wat we zeggen. It’s simple as that. Omgekeerd verwachten we dat natuurlijk ook van jou. Dat betekent overigens niet, dat je niet even rustig de tijd mag nemen om te acclimatiseren en te wennen aan een nieuwe situatie. Onze missie is een duurzame relatie en die is wat ons betreft altijd gebaseerd op wederzijds vertrouwen en vriendschap - je bent een true member of the club.

Job coach

Een immens populair lifestyle-merk roept te pas en te onpas ‘Just do it’, maar dat is natuurlijk wel precies hetgeen wat je verder helpt. En soms is dat doodeng. Maar no worries, wij helpen je daarbij. We willen dat je jezelf ontplooit en begrijpen dat je daar misschien nog zoekende in bent. Daar horen fouten en onjuiste keuzes bij; alleen zo wordt je echt beter. Durf te dromen! Onze in-house jobcoaches trekken je beetje voor beetje uit je comfortzone en gaan met jou aan de slag. Heb je een training, cursus of opleiding nodig? Wordt geregeld!

Doorgroeimogelijkheden

Als het aan ons ligt, is niets onmogelijk. Als je maar wil natuurlijk. We vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen en dus zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Zo kun je er én vanuit gaan dat we je echt op de beste plek neerzetten én dat verveling sowieso verleden tijd is. Uitdagingen zat!

Gemak

Als je je bij OPUS. inschrijft als werkzoekende ben je altijd up-to-date wat betreft onze openstaande vacatures. Ook helpen wij je op weg in de zoektocht naar je droombaan. Kun je in de nachtelijke uurtjes leukere dingen gaan doen, dan het eindeloos afstruinen van vacaturesites.

I Stock 1201149444