Werknemersgezocht?

I Stock 1197640302

Personeel zoeken en vinden

In een arbeidsmarkt die continu verandert is het belangrijk om goed personeel te vinden dat bij jouw bedrijf past. Dit is alleen niet altijd even makkelijk en kan een tijdrovende klus zijn. Daarom is het prettig om een bureau, zoals OPUS. achter je te hebben staan dat ervaring heeft met het werven van passende kandidaten. Wij denken niet alleen aan de behoefte van jouw potentiële personeel, maar ook aan de behoeften van jouw bedrijf. Bij OPUS. zijn wij ervan overtuigd dat beide factoren even belangrijk zijn.

Medewerkers zoeken doe je bij OPUS! Als je OPUS. inschakelt hoef je je geen zorgen meer te maken over het lange, tijdrovende proces van het vinden van personeel. Stress hebben over openstaande vacatures is verleden tijd.

Werknemers gezocht? Die vind je bij OPUS!

Iedereen wil een goede werknemer vinden. Dit is alleen moeilijker dan het lijkt. Van vacature tot sollicitatie is vaak een lange weg. Het komt geregeld voor dat vacatures weken of zelfs maanden open blijven staan met slechts een paar reacties. Als de kandidaten die reageren niet geschikt zijn of niet binnen het bedrijfsprofiel passen, dan kan het wel eens een lange tijd duren voordat je iemand vind die helemaal bij jouw bedrijf past. OPUS. stelt met zorg een functieprofiel samen om ervoor te zorgen dat alle wensen en eisen inzichtelijk zijn. Dit maakt het proces niet alleen sneller, maar maakt het ook prettig voor de kandidaten en voor jou als werkgever.

OPUS. zet de werknemers op de eerste plaats

Onze werknemers zijn erg belangrijk voor ons en staan dan ook in de spotlight. Wij willen dat zij zich goed voelen en lekker in hun vel zitten. Wij zijn ons bewust van de directe en indirecte impact die wij mogelijk hebben op hun gezondheid, de maatschappij en het milieu. Daarom zorgen wij dat er jaarlijks evenementen worden georganiseerd en dat onze werknemers elektrisch naar hun werk kunnen fietsen. Wij streven er daarom naar om zo verantwoordelijk mogelijk te werk te gaan en te investeren in onze werknemers en hun omgeving.

Goed personeel dat een gedreven en gemotiveerde instelling heeft kan de sleutel tot succes voor je bedrijf zijn. Dit is echter niet gemakkelijk. Daarom biedt OPUS. jou een helpende hand bij de werving en selectie en het vinden van gekwalificeerde uitzendkrachten. Het is belangrijk voor ons dat wij altijd de juiste persoon bij de juiste werkgever weten te plaatsen en dat zowel de werkgever en werknemer zich goed voelen. Of het nu een kort- of lang traject is, wij voorzien je graag van het geschikte personeel en voorzien ons personeel graag van een goede werkgever. Werknemers gezocht? OPUS. helpt je verder!

Werkgevers: veelgestelde vragen

Hoe weet ik wat het juiste personeel is voor mijn bedrijf?

Als oprichter van een bedrijf weet jij zelf vaak het beste wanneer iemand in jouw bedrijf thuishoort. Wij zijn er echter van overtuigd dat het inschakelen van OPUS. een positief effect kan hebben op de werknemers die je aanneemt. OPUS. heeft veel ervaring op het gebied van werven en selecteren van geschikt personeel. Wij zijn er dan ook zeker van dat wij de geschikte kandidaat voor jouw bedrijf kunnen vinden.


Waarom een uitzendbureau inschakelen?

Er zijn veel verschillende manieren om geschikt personeel te vinden voor jouw bedrijf. Zo kun je zelf op zoek gaan of een HR manager aannemen. Dit kost je echter veel tijd aangezien je zelf het gehele werving en selectieproces moet doorlopen. Een uitzendbureau inschakelen is naar ervaring vaak de beste, snelste en meest gemakkelijke manier. Als uitzendbureau hebben wij ervaring met het vinden van geschikt personeel en weten we precies waar wij naar zoeken en hoe we dat moeten vinden.

Waar moet ik rekening mee houden als mijn bedrijf groeit?

Het is goed dat je bedrijf groeit. Dit kan goede energie en motivatie met zich meebrengen. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. Zo zijn er niet alleen nieuwe uitdagingen, maar ook veel nieuwe kansen. Dit wil je natuurlijk allemaal goed geregeld hebben. OPUS. kan je daarmee helpen. Samen kijken wij welk personeel er nodig is om de groei van jouw organisatie soepel te laten verlopen op operationeel gebied. De insteek hierin is om de tijdsinvestering voor jou zo laag mogelijk te houden zodat jij alle focus kunt leggen op de groei van je bedrijf.


Wat kost een uitzendbureau?

Het is moeilijk om een exact bedrag te noemen aangezien wij altijd met een voorstel en advies op maat komen. Je betaald bijvoorbeeld een wervings toeslag voor het sourcen, screenen en aandragen van een kandidaat. Overige zaken zijn voor jouw rekening, denk hierbij aan: administratiekosten, het uitkeren van salaris en werkgeversrisico’s. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Werknemers gezocht, personeel nodig of tijdelijk personeel inhuren bij OPUS. kun je terecht voor een goede werknemer. Bekijk onze website of neem contact met ons op.